Marcus Zeven-Jansen

Werkwijze
Mijn benadering ten opzichte van trajecten is flexibel en is afgestemd op jouw tempo en wensen, voor een effectief resultaat. Afhankelijk van de vraag en behoefte werk ik op het mentale, gevoelsmatige of het energetische vlak.

Ik werk graag op een ontspannen, ongedwongen en oplossingsgerichte manier, en maak in overleg gebruik van verschillende methoden en oefeningen. Gelijkwaardigheid, respect, openheid, helderheid, vertrouwen en een positieve instelling staan voor mij centraal.

Sessions can be held in English. uk

Lidmaatschappen
Ik sta geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO), The European Mentoring & Coaching Council (EMCC) en de Stichting Counselling. Ik ben ingeschreven bij het Klachten- portaal Zorg in het kader van de Wkkgz.

Missie
"Ïk streef er naar om door middel van persoonlijke begeleiding mensen te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen, zichzelf te helen en hun potentieel volledig te leven. Zo wil ik bijdragen aan een bewustere wereld waarin we op een positieve, ontspannen en liefdevolle manier met elkaar omgaan."

 

<...terug

Copyright © 2005 - 2020   Stap na Stap |  KvK: 55608663  |  Tel. 06 47604423