Coaching

Persoonlijke begeleiding
Niks mis met je leven, in principe, maar er zijn wel dingen die je anders of beter zou willen.

Coaching helpt je duidelijk te krijgen wat je werkelijk wilt en hoe je dat kunt bereiken. Op jouw eigen manier, op basis van jouw eigen unieke talenten en mogelijkheden.

Coaching is begeleiding bij persoonlijke en professionele groei, bij het realiseren van nieuwe doelen en resultaten.

Coaching

Hoe het werkt
Bij onze effectieve, verhelderende en vertrouwelijke coachingsgesprekken sta jij centraal. Samen kijken we naar gedrag, de onderliggende overtuigingen en gevoelens en de uitwerking daarvan in je dagelijks leven.

Ik luister aandachtig, evalueer, daag je respectvol uit, motiveer en geef je eerlijke feedback. Ik help je met een actieplan en ondersteun eventueel tijdens de uitvoering. Mijn werkhouding is betrokken, afgestemd op jouw behoeften, oplossingsgericht, met een focus op resultaat en blijvende verandering.

 

 

voor wie?.. >

Haal meer uit jezelf
Is er een verschil tussen wie je bent en wie je zou willen zijn? Wat weerhoudt je om meer uit je werk, relaties en je leven te halen? En wat is voor jou de beste manier om je intenties om te zetten in acties?

Vergroot je keuzemogelijkheden door meer inzicht in je situatie en patronen te krijgen en ontdek je ware potentieel. Verminder zaken als angst, twijfel en barrières die in de weg staan om te leren en je te ontwikkelen.

Copyright © 2005 - 2020   Stap na Stap |  KvK: 55608663  |  Tel. 06 47604423