Sessie informatieTijdsduur

Het gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek duurt ongeveer 20 minuten. Hierin kijken we of we tot samenwerking kunnen komen en of counselling of coaching geschikt is. Sessies duren tussen de 1 en 1,5 uur.

Aantal
Het aantal sessies en de frequentie zijn zeer afhankelijk van de individuele behoefte. Over het algemeen zijn 2 tot 10 sessies voldoende. Soms is 1 sessie al genoeg, en bij zeer ingrijpende veranderingen of problemen meer dan 10. Er zijn geen verplichtingen en er kan op elk moment gestopt worden.

Privacy
Wie sessies bezoekt en wat er plaatsvindt is strikt vertrouwelijk. Hierdoor kan werkelijk alles vrijuit besproken worden. Lees de ethische code voor meer informatie en uitzonderingen.

Lees ook onze Privacyverklaring AVG.

Sessie informatie

 

Afspraken en afzeggen
Een afspraak kan per telefoon of e-mail gemaakt worden. Er zijn geen wachttijden en over het algemeen kun je binnen 1 of 2 weken terecht. Afzeggen van een afspraak kan kosteloos tot 48 uur voor de sessie.

Om de kwaliteit te waarborgen hanteer ik een maximum van 4 sessies per dag. 

Andere locatie

Sessies kunnen eventueel op de werkplek, thuis of in een ziekenhuis plaatsvinden. In dat geval kunnen reiskosten op basis van het uurtarief berekend worden.

Copyright © 2005 - 2020   Stap na Stap |  KvK: 55608663  |  Tel. 06 47604423