Marcus Zeven-Jansen

Wie ben ik?
Mijn naam is Marcus Zeven-Jansen en ik ben de oprichter van Stap na Stap. Mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen is mijn passie. Met aandacht voor zowel de wensen van het hoofd als de verlangens van het hart, geef ik betrokken ondersteuning bij het oplossen van problemen, het behalen van doelen en persoonlijke groei. Mijn uitgangspunt hierbij is dat jij de expert bent van je eigen leven.

Opleiding en ervaring
Na jarenlang als probleemoplosser, coach en leidinggevende in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik me vanaf 2005 in mijn eigen praktijk volledig gericht op persoonlijke begeleiding. Sinds 2011 geef ik ook mindfulness trainingen en heb ik mindfulnessleren.nl opgericht. In 2014 heb ik ‘de Zevende Hemel’, Centrum ter bevordering van Body, Mind & Spirit opgericht.

De volgende opleidingen heb ik o.a. afgerond: Academisch en Specialist Counsellor en Coach, Voice Dialogue Facilitator,  Mindfulness Trainer, Lichaams- gerichte Diagnose en Interventies (Lichaamswerk), NLP Practitioner, Intuïtieve ontwikkeling en Healing en Reading. Verder heb ik meerdere workshops gevolgd bij Dr. Joe Dispenza en Anodea Judith.

Ik heb ruime ervaring met uiteenlopende vragen. Met name ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van hoogsensitieve personen, stressmanagement en stresspreventie.

Al meer dan 30 jaar heb ik ervaring met verschillende vormen van meditatie (o.a. vipassana) en yoga. Ik heb ook als Chi Kung Trainer gewerkt. Bovenal heb ik een grote belangstelling voor alles wat met  bewustwording, gedragsverandering en persoonlijke groei te maken heeft.

......................................... .........
werkwijze ..>
Nederlandse Orde van Beroepscoaches ..... Nederlandse Orde van Beroepscoaches.....European Mentoring & Coaching Council
Copyright © 2005 - 2020   Stap na Stap |  KvK: 55608663  |  Tel. 06 47604423