top of page
logo sns kleinere witrand.jpg

Ontwikkeling door coaching
Ben je aan verandering toe en wil je een nieuwe weg inslaan?

Coaching helpt je duidelijk te krijgen wat je werkelijk wilt en hoe je dat kunt bereiken. Op jouw eigen manier, op basis van jouw eigen unieke talenten en mogelijkheden.

Coaching is begeleiding bij zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling. Bij het realiseren van verandering en het behalen van doelen en resultaten. 

 

Haal meer uit jezelf
Is er een verschil tussen wie je bent en wie je zou willen zijn? Wat weerhoudt je om meer uit je werk, relaties en je leven te halen? En wat is voor jou de beste manier om je intenties om te zetten in acties?

Vergroot je keuzemogelijkheden door meer inzicht in je situatie en patronen te krijgen en ontdek je ware potentieel. Verminder zaken als angst, twijfel en barrières die in de weg staan om te leren en je te ontwikkelen.

Hoe coaching werkt
Bij de effectieve, verhelderende en vertrouwelijke coachingsgesprekken sta jij centraal. Samen kijken we naar gedrag, de onderliggende overtuigingen en gevoelens en de uitwerking daarvan in je dagelijks leven.

Ik luister aandachtig, evalueer, daag je respectvol uit, motiveer en geef je eerlijke feedback. Ik help je met een actieplan en ondersteun tijdens de uitvoering. Mijn werkhouding is betrokken, afgestemd op jouw behoeften, oplossingsgericht, met een focus op resultaat en blijvende verandering.

Coaching voor wie? >

woman-smiling-outside-300x200.jpg
bottom of page