top of page
logo sns kleinere witrand.jpg

Eigen oplossingen
Counselling is gericht op het oplossen van problemen en het anders omgaan met lastige situaties. Uitgangspunt hierbij is, dat jij de expert bent. Je hebt namelijk zelf de oplossingen voor je eigen leven in je. In wezen helpt counselling je, door middel van gestructureerde technieken, om die oplossingen zelf te ontdekken.

Deze vorm van persoonlijke begeleiding gaat uit van jouw eigen kracht bij het vinden van oplossingen.

Duurzame resultaten

Snel en helder inzicht krijgen in je gedachten, gevoelens en patronen? Counselling draagt bij aan een nieuw toekomstperspectief en maakt doelen en aanpak duidelijk. Het help om beter om te gaan met emoties en om te verwerken en los te laten.

 

Het geeft je weer controle over je leven: versterkt je zelfredzaamheid en maakt ook dat je  beter opgewassen bent tegen toekomstige uitdagingen.

Hoe counselling werkt
Effectieve en vertrouwelijke gesprekken maken dat je een goed nieuw zicht krijgt op je eigenlijke probleem en situatie. Ik luister aandachtig, voel met je mee, ben open en respectvol, en stel jou centraal.

Wat is voor jou de gewenste situatie of oplossing? Wat zijn je mogelijkheden, blinde vlekken of valkuilen? Ik help je een actieplan te maken en kan je ondersteunen  tijdens de uitvoering.
 

Ik oordeel niet en zal je niet vertellen wat je moet doen of hoe je het moet aanpakken. Counselling helpt om je zelf te laten ontdekken wat het best bij je past, om zo weloverwogen je eigen beslissingen te maken.


Counselling voor wie? >

counseling.png
bottom of page